top of page

I 1651 flygtede familien fra Danmark og kom på flugten til Sverige, hvor Corfitz Ulfeldt indgik i den svenske konges tjeneste og ad den vej konspirerede mod sit fædreland. Han deltog i krigen mellem Danmark og Sverige, hvor han var medunderskriver på det dokument, der fratog Danmark en tredjedel af riget til Sverige ved fredsaftalen i 1658.

Udklip.PNG

Maren Muhko bor hos en bondemand, der er både doven og nærig. En dag får Maren nok og går ud i verden for at finde et bedre sted at bo for sig selv og sine ko-venner på gården. Men hvor er verden?

forside Maren Muhko.jpg

Nisserne på Koldinghus handler om Koldinghus’ historie gennem mere end 500 år. Historien fortælles af den gamle nisse, Erik, der fortæller slottets historie til sine børnebørn.

nisserne på Koldinghus forside.jpg

Stor-En er en sø i det nordlige Sverige, og her bor en dejlig troldefamilie. De er gode venner med dyrene i de store skove, men de har tre fjender: Kongeørnen, bjørnen og ulven, der alle tre elsker en lille, saftig trold. En dag går det galt, og tre troldedrenge bliver taget af de tre fjender.

forside Troldene.jpg

Bogen om Leonora Christina er en portrætbog om Leonora og hendes mor, Kirsten Munk, mormor Ellen Marsvin og hendes mand, Corfitz Ulfeldt.

Leonora Christina, kopi.jpg
bottom of page